Waarom gemotiveerde mensen zo belangrijk zijn

In de uitdagende wereld van modern leiderschap loop je als ondernemer tegen unieke obstakels aan. Het optimaliseren van teamprestaties, het beheren van verzuim, het begeleiden van loopbaantransities en het vinden van passende tweedespooroplossingen en de Wet Verbetering Poortwachter kunnen een ware puzzel vormen. Het motiveren van je mensen is een slaagfactor en gedemotiveerde mensen zorgen voor hoge kosten door uitval, slechtere productieresultaten, slechte klantbeoordelingen, boetes UWV of ongewenst verloop.


Deze uitdagingen zijn complex en vragen om langetermijnoplossingen. Mijn dienstverlening is maatwerk en betreft Teamcoaching, Verzuimcoaching, Loopbaancoaching, het verzorgen van assessments op het gebied van gedrag en motivatie en Tweedespoorbegeleiding. Alles met Vitamine A – mijn benadering van oprechte Aandacht. “Rebelski motiveert mensen” is niet slechts een slogan; het is een belofte van een tijdelijke investering met duurzame resultaten tot gevolg door ook zorg te dragen voor interne borging.


Wil je dieper ingaan op hoe mijn dienstverlening kan bijdragen aan de groei en veerkracht van jouw onderneming? Neem een kijkje bij deze specifieke diensten: