Maatwerk

Elk mens is uniek. Zo zijn ook de vraagstukken uniek en ik pas mijn begeleiding en de prijzen daarop aan. Ik wil jou of jouw team de best passende begeleiding bieden zodat je er ook wat aan hebt, op de korte én lange termijn. Daarom investeer ik in (verdiepings)trainingen, intervisie en vakliteratuur om mijn vakkennis up-to-date te houden. Om samen de juiste route te bepalen start ik met een intake. Dit duurt ongeveer een uur en is altijd gratis. Lees op deze pagina meer over mijn aanpak. 

Tarieven en dienstverlening

Gemiddeld liggen de uurtarieven voor coaching in Nederland tussen de €50,- en €120,-, afhankelijk of het individuele of zakelijke coaching betreft. Lees op de site van Coachwijzer hier meer over. De dienstverlening en de bijbehorende prijzen heb ik hieronder weergegeven.

Prijzen Rebelski 2024

Als we met elkaar een voorlopige route hebben afgesproken plannen we de vervolgafspraken. Dan reken ik €95 per uur exclusief btw. En afhankelijk van de locatie kunnen daar reiskosten bijkomen. Ik reken 35 cent per kilometer en mogelijk reistijd, afhankelijk van hoe lang ik in de auto moet zitten. Het kan zijn dat een assessment onderdeel uitmaakt van het traject. De kosten daarvan variëren tussen de €65 voor alleen een basis DISC analyse en €600 voor een uitgebreide TMA-analyse inclusief gesprekken met betrokkenen en toegang tot het TMA dashboard. Lees hier meer over mijn dienstverlening.

Trajecten

Mijn ervaring is dat een loopbaantraject bestaat uit vier tot tien sessies van een uur. Dit is sterk afhankelijk van jouw vraagstuk en hoeveel hulp je nodig hebt (of je bijvoorbeeld zelf een cv kunt maken of dat je dat wilt leren). Teamsessies variëren van één lange sessie van een middag of ochtend of drie kortere sessies van twee uur. Ik wil in maximaal vijf sessies het vraagstuk kunnen tackelen en de aansluiting kunnen maken met jouw interne organisatie.

Ik heb tijd nodig voor een grondige voorbereiding, ik zal mogelijk kosten maken voor het inkopen van assessments, beroepskeuzetests, studiekeuzetests of andere hulpmiddelen om jou of jouw team zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook dat is afhankelijk van jouw wensen.

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende kop koffie om jouw vraagstuk en een raming van jouw investering te bespreken. Bel of vul het contactformulier in op de contactpagina. Lees meer over mijn dienstverlening op deze pagina.