Ralf Mail
Ralf Mail
20 December 2022
We hebben een uitstekende sessie gehad. Het heeft ons geholpen een goede stap te zetten. Dit helpt om meer duidelijkheid te krijgen over waarom een collega doet wat zij of hij doet.
Sonja van Impelen
Sonja van Impelen
13 December 2022
Judy heeft de DISC-3D analyse naar volle tevredenheid, deskundig uitgevoerd.
Nina Romijn
Nina Romijn
8 Juli 2022
Judy is echt een professional. Dankzij het assessment en de mooie aanbeveling heb ik meer inzicht gekregen in m’n gedrag, communicatie, hoe ik dingen aanpak en wat mij motiveert.
Diana van Woudenberg
Diana van Woudenberg
21 Juni 2022
Voor haar Disc-3D certificering in 2021 heeft Judy een assessment bij mij afgenomen en kreeg ik een prachtige aanbeveling over mijn voorkeursgedrag en communicatiestijl, denkstijl en drijfveren. Zeer nuttig bij het solliciteren.
Anne
Anne
21 Juni 2022
Judy heeft veel expertise op het gebied van people management & persoonlijke begeleiding. Voor haar geen 100%, maar altijd 1000% inzet! Voor haar DISC-3D certificering in 2021 heeft Judy een assessment bij mij afgenomen en kreeg ik een prachtige aanbeveling over mijn voorkeursgedrag en communicatiestijl, denkstijlen en drijfveren. Dit heeft mij enorm veel geholpen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en daarnaast bij het helpen van het kiezen van een afstudeerstage gericht op mijn toekomst, wat tot de dag van vandaag nog veel baat heeft bij mijn groei en toekomstpad. Wat mij betreft is er niemand zo ervaren, persoonlijk gericht en heeft zoveel kennis omtrent DISC-3D als Judy. Ik zal Judy aan iedereen aanraden!
Jeanine Oudebeek
Jeanine Oudebeek
20 Juni 2022
Op het moment dat ik op werkgebied niet meer wist wat ik wel en niet wilde, was Judy daar. Ze nam me aan de hand in de wereld van DISC. Met prettige gesprekken en heldere uitleg kreeg ik inzicht in mijn wensen, behoeften en mijn eigen gedrag, waardoor ik flinke stappen in mijn persoonlijke groei maakte. Ik voelde me bij Judy op mijn gemak, durfde eerlijk en volledig mezelf te zijn. Judy is laagdrempelig, vriendelijk, gedreven en beschikt over heel veel kennis. Zij is de persoon die je zoekt wanneer je handvatten nodig hebt, ze zal je inspireren, helpen en aanmoedigen!