portret Judy

Feest!

Judy Rebel

2 oktober 2023

Feest! Rebelski motiveert al 3 jaar mensen!

Het is feest want vandaag, 2 oktober 2023, bestaat Rebelski Peoplemanagement drie jaar!

Samen maak je het feest

Ik ben trots op de groei en ontwikkeling van mijn dienstverlening voor ondernemers. Ook ben ik trots op mijn persoonlijke ontwikkeling door het volgen van intensieve (bij)scholing. Je bent nooit uitgeleerd! Ik kom graag in contact met je, van harte welkom voor een kop koffie voor een oriënterend gesprek op de Baarnsche Dijk 6-B1 in Baarn. Samen maak je het feest tenslotte. Ik help wel met de slingers!

Rebelski motiveert mensen

Rebelski motiveert mensen

Meer lezen of contact?

Wie weet kan ik je tijdelijk helpen en de aansluiting maken met jouw eigen professionals op het gebied van loopbaanbegeleiding, teamcoaching en verzuimcoaching. Lees hier meer over mijn aanpak, altijd met Vitamine A, waarbij de A staat voor oprechte Aandacht of neem vrijblijvend contact met me op voor een afspraak.

In dit filmpje maak je kennis met mij.

Gepubliceerd Op: 2 oktober 2023 / Categorieën: begeleiding, Coaching, loopbaanadvies, People, Zelfleiderschap / Label: , , , , /