Kies voor de Rebelski Teamdiagnose

Judy Rebel

13 augustus 2024

Rebelski Teamdiagnose

Als ondernemer, teamleider en organisatieprofessional heb je veel ballen hoog te houden. Gedoe in teams is het laatste waar je mee bezig wilt zijn. Tijdelijk ondersteuning om de motivatie en de fun weer terug te brengen als het piept en kraakt is een optie die je kunt overwegen. De teamdiagnose is bestemd voor teamleiders, ondernemers en organisaties en is bedoeld om inzicht te krijgen wat er speelt in het team. De vragen gaan over de sfeer, leiderschap, eigen inbreng, teamdoelen en kracht. De antwoorden worden uiteraard volstrekt anoniem verwerkt en de verkregen informatie zorgt voor een plan van aanpak op maat. Zowel zichtbare zaken als onzichtbare zaken komen aan de orde in de vragen. Als het piept en schuurt in een team ligt de oorzaak vaak ”onder water” en het is precies daar waar ook de oplossing te vinden is.
Rebelski Teamdiagnose

Rebelski Teamdiagnose

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te zien waar ik kan helpen of mijn netwerk voor jou kan inzetten. De teamdiagnose is gebaseerd op het Teamchange programma van Martijn Vroemen. Hier heb ik mijn opleiding voor teamcoach gedaan en zo mijn schatkist aan materialen, modellen en werkvormen aanzienlijk aangevuld. Samen met intervisie en bijscholing zorg ik dat mijn schatkist gevuld blijft en het maatwerk lever dat nodig is.

Lees hier meer over teambuilding of loopbaanbegeleiding. Wil je een overzicht van de 10 voordelen van een assessment voor jou als ondernemer? Klik dan hier.
Gepubliceerd Op: 13 augustus 2024 / Categorieën: Uncategorized /