kluwen gekleurde touwen

DISC -Drijfveren-Denkstijlen (3D) certificaat binnen!

Judy Rebel

25 juni 2021

Verdieping in analyse: DISC-Denkstijlen-Drijfveren

Vandaag weer een stap verder gekomen in de wereld van DISC door de verdiepingsslag naar 3D te maken. Door aan de DISC certificering Denkstijlen en Drijfveren toe te voegen kan je nog dieper kijken via DISC (het wat) naar Denkstijlen (het hoe) en Drijfveren (het waarom). En ik blijf het roepen: wat een prachtig instrument is het toch!

Waarom? Het geeft mij energie, ik geef energie en ik krijg er energie voor terug. Hoe mooi is dat?

Mijn DISC-3D

Over mijn eigen 3D-profiel: ”Judy, daar zit gas op. Ze is er. Ze wil graag iets teweeg brengen, doet dit door macro te denken, analytisch maar op haar weg. Op haar manier, daadkrachtig en inspirerend en om die ander wat te geven.” Herken je mij hierin? Ik mezelf wel in elk geval. In onderstaande afbeelding is de samenhang van het wat-hoe-waarom weergegeven.

diagram DISC

Afbeelding van Hugo Lumens DISC 3D

Meer weten?

Wil je weten wat DISC en de drijfveren- en denkstijlenanalyse voor jou of jouw team kunnen betekenen? Lees meer op deze pagina: Assessments .

Neem contact met me op, ik kijk heel graag met je mee hoe we dit prachtinstrument voor jou kunnen laten werken.

Dank ook weer aan @discfactor voor de inspirerende training.

Gepubliceerd Op: 25 juni 2021 / Categorieën: HR, People, voor teams, Voor werkgevers, Voor werknemers / Label: , , , , , , , /