Excelsheet met in iedere cel "gloria"

Gloria!

Judy Rebel

24 december 2022

”Gloria in Excelsheets Deo”

In deze tijd van Kerstborrels en nieuwjaarsbijeenkomsten is het altijd een onderdeel van de speech: terugblikken en vooruitkijken.

Met dit blog kijk ik ook terug en blik ik vooruit. In 2022 nam ik de stap om fulltime ondernemer te worden en dat is best spannend.

Ik wil nogmaals mijn collega’s van MBS Groep bedanken, waar ik na zes jaar werkzaam geweest te zijn als hr-professional, afscheid van heb moeten nemen.
Ik heb vele nieuwe mensen leren kennen en ik ben nu als interimmer onderdeel van een geweldig hr-team bij Eurofins Environment Nederland.

Daarnaast heb ik teams mogen begeleiden, jongeren geholpen met hun studiekeuze en mensen begeleid die vastliepen in hun werk. Geweldig om dit te doen! Daar wil ik nog lang mee doorgaan. Ik ben daarmee best in mijn nopjes, oftewel “in de gloria”.

“Gloria” komt uit het latijn en betekent glorie, eer, roem, heerlijkheid. Het is in elk geval iets positiefs. Het wordt ook gebruikt in een lofzang, waar ook “in excelsis Deo” wordt gebruikt, en dit betekent “ere zij God in de hoge”.

De foto is natuurlijk uit de categorie flauwe humor, maar ik heb er hartelijk om moeten lachen moet ik zeggen.

Dat is ook wat ik iedereen toewens: lach veel, maak verbinding, communiceer door eerst te luisteren, koester de mensen om je heen en herdenk de mensen die ons ontvallen zijn en die je mist aan tafel bij het Kerstdiner.

Fijne Kerstdagen en een mooi 2023!
liefs, Judy