diagram Huis van werkvermogen

Whitepaper over bespreekbaar maken van verzuim én oplossingen

Judy Rebel

7 april 2023

Maak verzuim bespreekbaar met het Huis van Werkvermogen

Ken je het Huis van Werkvermogen? Weet je hoe je dit kunt inzetten om verzuim bespreekbaar te maken? Lees mijn gratis Duurzame-inzetbaarheid-met-het-Huis-van-Werkvermogen-white-paper-Rebelski als je hier meer over wilt weten.

Ziek zijn overkomt je, verzuim is een keuze

diagram ziek zijn & verzuim

In mijn werk heb ik veel te maken met verzuim en alle betrokken partijen hierbij: werkgever, werknemer, arbodienst, bedrijfsarts en andere professionals zoals bedrijfsmaatschappelijk werk, schuldhulperleners en outplacement- en tweedespoorbegeleiders. Verzuim is een groot probleem voor veel werkgevers vanwege de complexiteit door alle partijen en de wet- en regelgeving. Daarnaast is elk dossier weer anders.

We zijn immers mensen en geen robots.

Met dit whitepaper lees je hier meer over. Mocht je aan de hand hiervan nog vragen hebben, stuur me dan een berichtje via de contactpagina  Of lees hier meer over verzuimbegeleiding of alles over verzuim.