Rebelski: tijdelijk kompas op gebied van verzuim en loopbaan

Helen, de Disney ondernemer

Judy Rebel

5 augustus 2024

Ondernemen zonder problemen zoals Helen

Dit Helen, ondernemer. Als jouw leven eruit ziet zoals dat van Helen, lees dan niet verder en mijn complimenten: ga zo door!

Helen, ondernemer

Dit is Helen, de Disney ondernemer

Helen zit ontspannen achter haar bureau, met een glimlach op haar gezicht. Haar agenda is overzichtelijk en ze heeft net een effectieve vergadering met haar team afgerond. Ze weet dat haar medewerkers zelfstandig en efficiënt werken, waardoor ze taken kan delegeren en tijd heeft voor strategische beslissingen. Na een productieve ochtend, neemt Helen een pauze om te lunchen en een korte wandeling te maken. In de middag werkt ze gefocust aan een belangrijk project en weet dat ze op tijd naar huis kan om met haar gezin te eten en te ontspannen.

Rustige muziek speelt zachtjes op de achtergrond, en Helen voelt zich energiek en positief. Haar werk-privé balans is in evenwicht, ze heeft tijd voor haar hobby’s mountainbiken, lezen en koken en krijgt voldoende slaap. Helen ervaart minder stress omdat ze vertrouwen heeft in haar team en weet dat ze altijd op hen kan rekenen. Ze heeft regelmatig contact met haar coach die haar helpt bij het behouden van haar focus en balans.

In haar vrije tijd gaat Helen graag met haar gezin op vakantie, waarbij ze echt kan ontspannen en nieuwe energie kan opdoen. Ze maakt tijd voor haar hobby’s en heeft ruimte in haar agenda om te innoveren en nieuwe ideeën voor haar bedrijf uit te werken.

Klinkt dit aantrekkelijk? Helaas is het leven geen Disney en kan tijdelijke ondersteuning nodig zijn om jezelf en jouw ploeg te ondersteunen. Kijk op de pagina Diensten wat ik voor je kan doen of maak direct een afspraak.