Ontspannen ondernemen met gemotiveerde mensen

Laatst zei een ondernemer tegen mij ”als ik alles van tevoren had geweten was ik nooit aan personeel begonnen”. Wil je weer ontspannen ondernemen? Ik weet uit eigen ervaring dat jij als ondernemer voor grote uitdagingen staat om te ondernemen maar ook voor uitdagingen staat met personeel.

Je wilt:

  • groeien
  • innoveren
  • uitbreiden
  • verbouwen
  • plezier hebben in waar je mee bezig bent
  • zo min mogelijk ruis op de lijn

Deze ruis zorgt voor stress en onrust. Het optimaliseren van teamprestaties, verzuim en arbeidsongeschiktheid, het coachen van loopbaantransities, het vinden van passende tweedespooroplossingen en de eisen vanuit de wet- en regelgeving zorgen voor grijze haren! Hoe motiveer je de club (en jezelf)? Lees verder het ideaalplaatje van Helen en hoe je met kleine stapjes weer bezig kunt zijn met waar het ooit mee begon: ondernemen!

Hoe haal je het beste uit jouw mensen?

Versimpeld is motiveren van je mensen een slaagfactor en gedemotiveerde mensen brengen risico’s mee zoals hoge kosten door uitval, slechtere productieresultaten, slechte klantbeoordelingen, boetes UWV of ongewenst verloop. Tijdelijke teamcoaching, loopbaancoaching of verzuimcoaching kan je helpen de boel duurzaam op de rit te krijgen. Op deze pagina vind je mogelijke oplossingen zodat jij weer kunt gaan ondernemen en datgene (weer) kunt doen waar het ooit mee begon!

Maak kennis met Helen

Dit Helen, ondernemer. Als jouw leven eruit ziet zoals dat van Helen, lees dan niet verder en mijn complimenten: ga zo door!

Helen, ondernemer

Dit is Helen

Helen zit ontspannen achter haar bureau, met een glimlach op haar gezicht. Haar agenda is overzichtelijk en ze heeft net een effectieve vergadering met haar team afgerond. Ze weet dat haar medewerkers zelfstandig en efficiënt werken, waardoor ze taken kan delegeren en tijd heeft voor strategische beslissingen. Na een productieve ochtend, neemt Helen een pauze om te lunchen en een korte wandeling te maken. In de middag werkt ze gefocust aan een belangrijk project en weet dat ze op tijd naar huis kan om met haar gezin te eten en te ontspannen.

Rustige muziek speelt zachtjes op de achtergrond, en Helen voelt zich energiek en positief. Haar werk-privé balans is in evenwicht, ze heeft tijd voor haar hobby’s mountainbiken, lezen en koken en krijgt voldoende slaap. Helen ervaart minder stress omdat ze vertrouwen heeft in haar team en weet dat ze altijd op hen kan rekenen. Ze heeft regelmatig contact met haar coach die haar helpt bij het behouden van haar focus en balans.

In haar vrije tijd gaat Helen graag met haar gezin op vakantie, waarbij ze echt kan ontspannen en nieuwe energie kan opdoen. Ze maakt tijd voor haar hobby’s en heeft ruimte in haar agenda om te innoveren en nieuwe ideeën voor haar bedrijf uit te werken.

Klinkt dit aantrekkelijk? Het leven is geen Disney, maar lees vooral verder voor wat je er wel aan kunt doen.

Oplossingen

Motiveer jouw mensen en doe (weer) waar het ooit mee begon: ondernemen! Met Team-verzuim-loopbaancoaching minder kosten en grijze haren, ontspannen ondernemen met meer energie!

Jouw uitdagingen zijn complex en vragen om langetermijnoplossingen en geen quick wins. Mijn dienstverlening is maatwerk en betreft Teamcoaching, Verzuimcoaching, Loopbaancoaching desgewenst gecombineerd met assessments op het gebied van gedrag en motivatie.  Ook bied ik tweedespoorbegeleiding voor langdurig zieke medewerkers en loopbaanbegeleiding door mijn samenwerking met re-integratie en outplacementbureau GvMWerkt! uit Amersfoort.

Van harte welkom in mijn kantoor op de Baarnsche Dijk 6-B1 in Baarn voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Ik hoor graag jouw verhaal. Maak een afspraak of bel me om te verkennen hoe jij met een tijdelijke investering in teamcoaching, verzuimcoaching of loopbaancoaching weer ontspannen kunt ondernemen.

Kosten

Qua kosten kan ik een inschatting maken voor je. Elk mens en elk team is tenslotte weer anders. Voorbeelden van trajecten en tarieven tref je aan op de pagina ”prijzen”.

Rebelski motiveert mensen

Rebelski motiveert mensen

Lees meer:

Wil je dieper ingaan op hoe mijn dienstverlening kan bijdragen aan de groei en veerkracht van jouw onderneming? Neem een kijkje bij deze specifieke diensten:

Teamcoaching | Verzuimcoaching | Loopbaanbegeleiding | Assessments | Vitamine A | Tweedespoorbegeleiding | Afspraak maken/contact | Werkwijze