Ontdek jouw ideale begeleiding

Overweeg je om een professional jouw mensen of teams te coachen in hun ontwikkeling? Sta je op een kruispunt in je leven en ben je op zoek naar begeleiding om de juiste weg te kiezen? Of wil je simpelweg groeien, zowel persoonlijk als professioneel? Het vinden van de juiste coach kan een cruciale rol spelen in jouw ontwikkelingsreis. Maar met al die coaches in Nederland is het best lastig om de juiste coach te vinden die bij jou past.

In dit artikel neem ik je mee op een korte reis door de wereld van individuele coaching en presenteer ik enkele opmerkelijke coaches die ik van harte aanbeveel!

Harry Brink – JOE (Jouw Ontwikkeling Eerst)

portret

Bron afbeelding: profiel LinkedIn

Harry Brink, is als oprichter en coach verbonden aan JOE-Jouw Ontwikkeling Eerst en kan een positieve impact hebben op iemands persoonlijke ontwikkeling door gerichte begeleiding, doelstellingen en groeiplannen. De slogan van JOE: ”Jij bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar jij goed in bent. Daar heb je het meeste plezier in en het kost je de minste energie.” Hij ondersteunt samen met zijn collega’s, individuen bij het ontdekken van hun sterke punten, het overwinnen van obstakels en het bereiken van hun volledige potentieel. Harry heb ik leren kennen als inspirerende docent bij de TMA-certificering.

Thilly’s Practice – more than coaching

portret

Bron afbeelding: https://www.thilly.nl/over-thilly

Daar waar een coach je helpt om beter te functioneren in de buitenwereld, als sporter of als werknemer, helpt Thilly je om naar binnen te keren. Ze begeleidt je om in contact te komen met jezelf, met je gevoel. Het gaat niet zozeer over beter presteren, meer over ‘onstoffelijke’ zaken zoals bezieling, inspiratie en motivatie. Thilly heb ik leren kennen via het Baarns Ondernemers Netwerk.

EnnAnders – Jouw Weg Naar Innerlijke Balans

portret

Bron afbeelding: https://ennanders.nl/wie-ben-ik-zakelijk/

Wil je diepgaand in contact komen met jezelf en je innerlijke balans herstellen? Dan is EnnAnders de coach voor jou. Haar unieke methode brengt elementen uit de oosterse en westerse psychologie samen, om je te helpen je innerlijke kracht te vinden en te benutten. Zij werkt vaak met het enneagram, dit is een psychologisch model met negen persoonlijkheidstypes en geeft helder weer waar je nu staat in je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt het handvatten om je kernkwaliteiten en onontdekte talenten inzichtelijk te maken. Jolanda ken ik al heel wat jaartjes vanuit Baarn. Geregistreerd loopbaanprofessional bij NOLOC.

Margaret Schöttelndreier – Authentiek Leiderschap

portret

Bron afbeelding: https://margaretschottelndreier.nl/

Voor diegenen die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen en hun authenticiteit willen omarmen, is Margaret Schöttelndreier een uitstekende keuze. Haar methode richt zich op het ontdekken en cultiveren van jouw unieke leiderschapsstijl. Ook biedt zij een loopbaanboost speciaal voor vrouwen. Margaret heb ik leren kennen bij de DISC-3D trainingen en verdiepingstrainingen bij DISCfactor in Veenendaal. DISC-3D-gecertificeerd.

Berend Oosterhuis van Boks Coaching – Kracht en Veerkracht

portret

Bron afbeelding: https://www.bokscoaching.nl/berend-oosterhuis/

Coachen en sporten gaan prima samen. Heb je behoefte aan een coach die je helpt om je kracht en veerkracht te vergroten? Berend en zijn collega’s van BoksCoaching zijn expert in het stimuleren van persoonlijke groei door middel van mentale en fysieke veerkracht. Berend heb ik leren kennen bij een BNI-bijeenkomst in Amersfoort. Omdat ik zelf doe aan kickboksen spreekt mij de combinatie van boksen/sport en coaching aan. DISC gecertificeerd.

Cynthia Beijdorff – Persoonlijke Ontwikkeling met Impact

portret

Bron afbeelding: https://www.cynthiabeijdorff.nl/over-cynthia/

Voor een diepgaande persoonlijke ontwikkeling met blijvende impact is Cynthia Beijdorff de coach die je zoekt. Haar methode richt zich op het creëren van duurzame verandering in je leven, waarbij ze jouw persoonlijke doelen centraal stelt. Cynthia heb ik leren kennen in de tijd dat onze kinderen op dezelfde basisschool zaten en we elkaar zijn blijven volgen. Aangesloten bij beroepsorganisaties CRKBO- RBCZ- en Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Coaching voor Echte Mannen – Authentiek Manzijn

portret

Bron afbeelding: https://www.coachingvoorechtemannen.nl/

Speciaal voor mannen die op zoek zijn naar begeleiding op het gebied van authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling is er de coach voor Echte Mannen. Deze coach begrijpt de uitdagingen van het moderne man zijn en biedt een programma dat zich richt op authentieke groei en zelfbewustzijn. Mark ken ik persoonlijk niet, maar ik snap zijn aanpak heel goed. Ik richt mij op iedereen, maar we hebben gemeen dat we niet zweverig zijn. Geregistreerd bij NOBCO en DISC-gecertificeerd.

Conclusie

Het kiezen van de juiste coach is een belangrijke stap op jouw reis naar groei en ontwikkeling. Neem de tijd om de verschillende benaderingen en coaches te verkennen, zodat je de begeleiding vindt die het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar innerlijke balans, leiderschapsvaardigheden, loopbaancoaching, veerkracht of persoonlijke ontwikkeling, er is altijd een professional die bij jou of jouw onderneming past. Zo niet, dan beschik ik over een groot netwerk om je iemand anders aan te bevelen!