verkeersbord rotondeMissie-visie-strategie van Rebelski

In je loopbaan beland je altijd ergens op een rotonde en als dat plezierig is, dan is er niks aan de hand. Maar als je geen goed gevoel meer hebt en je hebt moeite met het kiezen van de juiste afslag, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je jouw reis zo plezierig mogelijk te laten verlopen met een duurzaam resultaat.

Men heeft het altijd in één adem over de missie-visie-strategie. Het begint echter met de visie.

De visie

Een visie gaat over dromen. Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen te inspireren in het maken van de juiste keuzes zodat persoonlijk- en werkgeluk wordt ervaren. Dit gaat over persoonlijk leiderschap. Als teams lekker in hun vel zitten presteren ze echt beter. Demotivatie kost geld en energie.

Missie

Mensen wil ik motiveren door de inzet van mijn energie, werkervaring, vakkennis, nieuwsgierigheid, nuchter verstand, humor, mensenkennis, juridische kennis en krachtige tools. Dat doe ik een tikkeltje Rebels natuurlijk. Dat wil zeggen: direct, resultaatgericht, interactief en vooral niet zweverig.

Strategie

Met prikkelende opdrachten en korte interactieve sessies probeer ik jou of jouw team te inspireren voor een duurzaam resultaat. Dit is maatwerk en ik maak dan ook een begeleidingsvoorstel dat past bij jou of jouw team. Ik maak altijd aansluiting met jouw interne professionals.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw team kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op of maak direct een afspraak voor een gratis intake.

Meer lezen

Hier zie je links naar mijn dienstverlening. Daarnaast werk ik samen met GvMWerkt! uit Amersfoort inzake tweede spoor begeleiding.

Dienstverlening | Werkwijze | Prijzen | Assessments | Loopbaancoaching | Teamcoaching | Verzuimbegeleiding

Rebelski motiveert mensen

Rebelski motiveert mensen