In je loopbaan beland je altijd ergens op een rotonde, en als dat plezierig is, dan is er niks aan de hand. Maar als je geen goed gevoel meer hebt en je hebt moeite met het kiezen van de juiste afslag, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help ondernemers, teams, medewerkers en jongeren om hun reis zo plezierig mogelijk te laten verlopen met een duurzaam resultaat.

De visie

Een visie gaat over dromen. Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen te inspireren in het vinden van persoonlijk- en werkgeluk.

Missie

Persoonlijk- en werkgeluk wil ik bereiken door de inzet van mijn werkervaring, vakkennis, nieuwsgierigheid, nuchter verstand, humor, mensenkennis, juridische kennis en krachtige tools. Dat doe ik een tikkeltje Rebels natuurlijk. Dat wil zeggen: direct, resultaatgericht, met humor en vooral niet zweverig.

Strategie

Met prikkelende opdrachten en korte interactieve sessies probeer ik jou of jouw team te inspireren voor een duurzaam resultaat. Dit is maatwerk en ik maak dan ook een begeleidingsvoorstel dat past bij jou of jouw team.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw team kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op of maak direct een afspraak voor een gratis intake.

Wil je weten wat een traject kost, welke gedragscodes ik hanteer of methodieken? Kijk dan op mijn downloadpagina.