Downloads

Download hier het privacystatement.

Download hier de leveringsvoorwaarden

Download hier meer informatie over DISC

Download hier de Noloc gedragscode

Wat zijn de voordelen van de aanpak van Rebelski?

De aanpak van Rebelski is gebaseerd op twee pijlers: gezond verstand en nieuwsgierigheid. Gezond verstand heb ik van nature en door mijn (levens)ervaring en mensenkennis kom ik snel tot de kern van de zaak en vertaal ik dit naar een helder en werkbaar plan van aanpak. Geen ingewikkelde theorieën, maar klare taal. Als je graag theoretische onderbouwing wilt kan dat hoor ;-).

Om een goed beeld van jou of jouw team te krijgen kan ik assessments inzetten. Ik ben DISC-3D-Teams en TMA gecertificeerd en beschik over de mogelijkheid om analyses op het gebied van persoonlijkheid, beroepskeuze en studiekeuze uit te voeren en te analyseren.

Na de intake ontvang je een helder begeleidingsvoorstel en maken we samen een plan van aanpak. Mijn aanpak is no nonsens, helder, positief, integer en werkbaar.

Wat kost een advies van Rebelski?

Dat hangt helemaal af van jouw vraagstuk. Ik lever maatwerk. Klik Prijzen voor een indicatie van de prijzen.

Vaak maak ik gebruik van assessments omdat zelfinzicht een belangrijk startpunt is voor het traject. Verdere acties zoals het opstellen van een plan van aanpak, coachingssessies, teambuilding of ad interim opdrachten bespreek ik graag met je, want ik lever maatwerk. Ieder mens, bedrijf of team is tenslotte uniek! Een indicatie van de prijzen vind je hier.

Mail jouw vraagstuk door het contactformulier in te vullen en je ontvangt een offerte die bij je past. Daar komen we samen wel uit.

Alle prijzen zijn exclusief btw en op alle transacties zijn de leveringsvoorwaarden voor leden van ZZP Nederland (mei 2018) van toepassing. Je kunt ze hier downloaden. Lees ook het privacystatement, de Noloc gedragscode .

Kan ik het plan van aanpak tussentijds wijzigen?

Een plan van aanpak is geen star document. Mijn doel is om hiermee richting te geven en alle ruimte open te laten voor verandering. Dus natuurlijk kan dit tussentijds worden aangepast. Ook dit hoort bij het advies en begeleiding van Rebelski.